Ponovo VAR kontroverze: Aston Villa u 96. minuti postigla gol za 1:1, ali je uslijedio veliki šok
Aston Villa je na kraju ostala bez boda

Igračima gostiju ništa nije bilo jasno

Ponovo VAR kontroverze: Aston Villa u 96. minuti postigla gol za 1:1, ali je uslijedio veliki šok

S. Pašalić

Crystal Palace je danas uspio na svom terenu slaviti protiv Aston Ville sa 1:0.

Domaći su bili bolji tim na terenu i više su napadali, a u 73. minuti su konačno stigli do vodstva nakon što je Jordan Ayew pogodio za 1:0.

Taj rezultat je bio na semaforu sve do 96. minute, a onda je Henri Lansbury postigao gol za 1:1 i uslijedilo je veliko slavlje gostujućih igrača i navijača.

Ipak, uslijedio je veliki preokret. Glavni sudija je na asistenciju VAR-a odlučio da poništi ovaj gol, a razlog je bio što je Grealish simulirao pad u šesnaestercu Crystal Palacea prije nego što je lopta došla do Lansburyja koji je zatim postigao gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi