Veliki interes za bh. fudbalera: Empoli odredio cijenu za Krunića

Bh. fudbaler u Atalanti?

Veliki interes za bh. fudbalera: Empoli odredio cijenu za Krunića

Endin Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Rade Krunić ovog ljeta će prema svemu sudeći napustiti Empoli, ali će ostati u Italiji.

Krunić je s Empolijem uspio ekspresno izboriti povratak u Seriju A, a svojim igrama u sezoni iza nas privukao je interes nekoliko klubova. U prethodnih nekoliko sedmica Krunić se povezivao s prelaskom u Napoli i Lazio, a sada je interes pokazao još jedan klub.

Naime, prema pisanju italijanskih medija Krunića bi u svojim redovima rado vidjeli čelnici Atalante. Navodno, Atalanta je već kontaktirala Empoli za 24-godišnjeg bh. fudbalera koji je u prošloj sezoni postigao pet golova i upisao deset asistencija na 36 utakmica.

Iz Empolija su poručili da Krunić može napustiti klub ovog ljeta, ali samo u slučaju da na račun ovog kluba dođe osam miliona eura za našeg fudbalera. Klub iz Bergama nije spreman izdvojiti toliki novac za Krunića, ali se nadaju da će Atalanta smanjiti cijenu za ovog veznjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi