Sportski direktor Minge govorio o mogućim odlascima

Ponuda je stigla: Haris Duljević napušta Dynamo Dresden?

20

Komentari (20)

Naslov je, Ponuda je stigla: "Haris Duljević napušta Dynamo Dresden?" Od koga je ponuda stigla za Harisa Duljevica nista ne pise ..bemti glupe novinare, eto i za mene je ponuda stigla? stoji upitnik, sto znaci moguce da ce stici.
Naslov je, Ponuda je stigla: "Haris Duljević napušta Dynamo Dresden?" Od koga je ponuda stigla za Harisa Duljevica nista ne pise ..bemti glupe novinare, iza naslova stoji uptitnik, eto iz mene je ponuda stigla? stoji upitnik, sto znaci moguce da ce stici.
Emir
Neka ide u BV Cloppenburg jer tamo trenerica Imke bira igrace po duzini karine...
NoName
NE ZADOVOLJAN????????? Nek nam je Bog na pomoci sa ovakvim novinarima...
spidic
Pašuka, nekad treba znati i pročitati fino da bi razaznao šta pisac hoće da kaže. Jest da mu fali zarez iza sve, ali moraš se prvo naučiti čitati. :) “...koji je sve, SAMO ne (nije) zadovoljan”.
Mele
Ovo su vas Skoric, Causevic. Lendo i kompanija blokirali, nema vise lajkova...samo ih psujete i kritikujete, ha ha..
Jadnimi
Ukinuo je "NAJDRAŽI" lajkove, kada je vidio da je u crvenom
Zoilomas
Sto nemogu da vidim kolko je lajk na komentarima?
MirzaBarucic
Zato što si polupismen.
andi
Igrači u Njemačkoj trče u prosjeku 12 km,po utakmici,dok naši igrači ne shvate,da igricena mobitelu,neko dobro auto i treba,te stan malo napucan zaustavlja sve njihove snove,nečemo probiti se u ligu petice nikada..I OVO MALO ŠTO IZVARAMO LJUDE NAŠI IGRAČI NE ZALAGANJEM,LIJENOŠCU I MILIONČIČEM PRVIM ZASERU SVE..E DULJA,DULJA,RAD ,RED I DISCIPLINA,TRKA DO KRVI TO ŠVABO PLAČA NEMA GUZOVAČE KO U BOSNI,zabijete par golova i novine vas dižu u nebo u Bosni za 100 eura,a kada odete userete se svi i nazad..
MirzaBarucic
NeČemo? BiČe da je. O Bože!
izvoristine
Ima covjek jaku stelu uspjece sigurno.
izvoristine
Trazi li ga Real Madrid.
Jadnimi
Drago mi je da karijeru našeg reprezentativxa prate "KVALITETNI STRUČNJACI"
mer12
Ne trazi, oni traze Brozovica i Perisica I SL.
MirzaBarucic
Da zamijene nosatog gremlina.
Keydura69
Mogao bi on u Dortmund, Pulisic ionako odlazi na kraju sezone, a sve su prilike da ce i mali Sancho otici, što jasno implicira da im je potreban dobar ofenzivac. Ionako ima slabu minutazu u Dresdenu, a igrac je svjetskog kova!
Bhf
Zasto da ne?Moze on igrati na visokom nivou osim sto ti je kod nas bosanaca jedino da znamo podcjenjivati svoje.Da je neki iz Hevatske ili srbije sa istim kvalitetom sigurno bi rekli:svjetska klasa.Nas je i bilo bi lijepo da zaigra u nekom velikom klubu.
Keydura69
Ne igra zato jer trener preferira drugaciju taktiku u koju se nas Robben ne uklapa, znaci da ne igra cisto iz taktickih razloga. Nema nikakvog razloga zasto nebi otisao u redove Milionera, ima sve potrebno. Isto tako treba naglasit da se savrseno uklapa u politiku Dortmunda poprilicno je jeftin za danasnje cijene igraca, mogli bi ga sigurno dobit za 20-25 milijuna i kroz par godina mogu te pare utrostruciti.
gromovnik2
Jesi ti.lud? ????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.