Ponuda za Icardija pred Wandom i čelnicima Intera
Foto: EPA

Londonski klub želi Argentinca

Ponuda za Icardija pred Wandom i čelnicima Intera

M. Šljivak

Ekipi Intera stigla je prethodnih dana ponuda za argentinskog napadača Maura Icardija.

Poslala ju je ekipa Chelsaja, koja čini sve kako bi u ljetnom prelaznom roku dovela vrhunskog napadača u svoje redove.

Kako navode italijanski mediji, Plavci su za usluge 25-godišnjeg fudbalera ponudili 62 miliona eura, što je mnogo manja cifra od one koju traži Inter.

Nerazzurri su svog najboljeg fudbalera spremni pustiti za cifru od 110 miliona eura, pa će ponuda londonskog tima vjerovatno biti glatko odbijena.

Također, rukovodstvo tima sa Stamford Bridgea obratilo se pored Intera i Maurovoj supruzi Wandi Nari. Njoj su saopštili uslove koje nude za prelazak u London i sada se očekuje odgovor od obje strane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi ove sezone igra zaista fenomenalno. Postigao je 22 gola u 26 nastupa, a ranije se povezivao i sa prelaskom u redove madridskog Reala. Ugovor argentinskog napadača sa Inter veže do 2021. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi