Ponude pristižu, koliko će Korona zaraditi na Adnanu Kovačeviću?

Bh. reprezentativac pruža kvalitetne partije

Ponude pristižu, koliko će Korona zaraditi na Adnanu Kovačeviću?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević pruža sjajne partije u redovima Korone Kielce.

Kovačević  je kapiten Korone, ljubimac navijača, a nerijetko se upisuje i u listu strijelaca. Postigao je tri pogotka ove sezone, a čini se da ga još dugo nećemo gledati u dresu tima iz Kielcea.

Svjestan toga je i sam defanzivac, a turski mediji u posljednje vrijeme mnogo pišu o nekadašnjem članu mlade reprezentacije BiH.  Prema istim izvorima, sve je spremno za Kovačević dolazak u Super ligu, no za sada sve je na 'ledu'.

“Tačno je da su Fenerbahče i pojedini turski klubovi zainteresirani, no sigurno mogu reći da Korona neće za 250.000 eura pustiti Kovačevića. Mogu vam potvrditi da su za Adine usluge zainteresirani i tri top kluba iz Poljske“, istakao je Kovačević zastupnik Nedžad Aljić, te dodao.

“Za Kovačevića se interesuje i više Bundesligaša,  to nisu samo HSV, Mainz i Werder, pa vidjet ćemo“.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kovačević je upisao i tri nastupa za reprezentaciju BiH, a u Poljsku je stigao u julu 2016. godine.

Važeći ugovor sa Koronom ima do ljeta naredne godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi