Popović se već razišao sa TOŠK-om, u srijedu protiv Željezničara

Muslimović u potrazi za rješenjem na stoperskoj poziciji

Popović se već razišao sa TOŠK-om, u srijedu protiv Željezničara

S. Mlaćo

Iako je tek ovog ljeta stigao u NK TOŠK, iskusnog Gorana Popovića nećemo gledati u dresu tima iz Tešnja u novoj sezoni Prve lige FBiH.

Prema nezvaničnim informacijama, Popović se nije prilagodio na novu sredinu u koju je stigao iz jajačkog Metalleghea i na kraju je odlučio da raskine saradnju.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Popović je bio član još i Famosa iz Vojkovića, Laktaša, Slavije, Kozare, Čelika i Travnika.

Njegov odlazak će svakako predstavljati problem za Nusrefa Muslimovića koji će sada morati da pronađe rješenje na stoperskoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da će NK TOŠK u sklopu priprema za novu sezonu u srijedu na stadionu Grbavica odmjeriti snage sa FK Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi