Popović slobodan: Potpuno spreman dočekujem nove izazove

Iza sebe ima veliko premijerligaško iskustvo

Popović slobodan: Potpuno spreman dočekujem nove izazove

S. Mlaćo

Iskusni Goran Popović proteklu polusezonu proveo je u Slaviji, no ista je prekinuta zbog koronavirusa i Slavija će i naredne sezone igrati u Prvoj ligi RS.

Popoviću je ugovor istekao i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Iza sebe ima veliko iskustvo igranja u Premijer ligi, s obzirom na više od 150 nastupa u elitnom rangu bh. nogometa, te vjeruje da će uskoro pronaći novi angažman.

"Trenirao sam i tokom pauze korone te potpuno spreman dočekujem nove izazove", kazao je Popović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Iskusni defanzivac u dosadašnjoj karijeri pored Slavije nastupao je i za NK Metalleghe BSI, NK Travnik, NK Čelik, FK Kozara, FK Laktaši...

Veoma je cijenjen i kod navijača s obzirom na svoju veliku borbenost i profesionalizam koji ga prati kroz cijelu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi