Popović u potrazi za novim klubom

Napustio Mračaj

Popović u potrazi za novim klubom

S. Mlaćo

Bh. premijerligaši i federalni prvoligaši startali su sa pripremala za drugi dio sezone.

Lopta se nakon zimskog predaha 'zakotrljala', a klubovi su uveliko u potrazi za pojačanjima. Zima i ne donosi mnogo opcija klubovima, s obzirom da je većina nogometaša vezana ugovorima, pa su na 'cijeni' oni sa slobodnim papirima.

Jedan od njih je iskusni Goran Popović koji je u prvom dijelu nosio dres Metalleghea iz Jajca. Popović je dobro poznato ime na bh. terenima, s obzirom da ima preko 150 nastupa u Premijer ligi.

Nosio je dres Čelika, Slavije, Travnika, a priznaje da ima ponuda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bilo je kontakata, međutim ništa još nisam odlučio. Još uvijek sam u potrazi za pravom sredinom", ističe 30-godišnji defanzivac koji je u dresu Jajčana nastupao na poziciji stopera i desnog beka.

U prvom dijelu sezone za Metalleghe je upisao 11 nastupa i dodao jedan pogodak, a svojom borbenošću i kvalitetom stekao je simpatije simpatizera tog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti