Popović uzburkao strasti: Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti, svoje volim, tuđe poštujem!
Zvijezda početkom naredne sedmice kreće sa pripremama, ali je veliko pitanje da li će Popović u narednom periodu biti stanovnik Gradačca

Kapiten NK Zvijezda Gradačac za SportSport.ba

Popović uzburkao strasti: Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti, svoje volim, tuđe poštujem!

S. Mlaćo

Mnogo prašine podigla je jučer objava kapitena NK Zvijezda Gradačac Dejana Popovića. Naime, Popović je na Instagramu uz fotografiju čestitao 9. januar, Dan Republike Srpske. 

Navijači Zvijezde žestoko su reagovali putem društvenih mreža, a oglasio se i sam klub koji će najvjerovatnije raskinuti saradnju sa ovim defanzivcem.

“Povodom današnjeg postupka igrača i kapitena Zvijezde Dejana Popovića koji je neprimjerenom i nepotrebnom objavom na društvenoj mreži Instagram narušio ugled našeg kluba, NK Zvijezda najoštrije osuđuje i smatra potpuno šokantnim i krajnje neprimjerenim ponašanje svog igrača. Njegova poruka ne predstavlja osobine sportiste koji bi trebao nositi dres našega kluba i sportiste koji bi trebao biti uzor našim mladim igračima. Stoga će Upravni odbor veoma brzo donijeti konačnu odluku o budućnosti ovog igrača u klubu grada Zmaja od Bosne. NK Zvijezda ne želi u svojim redovima slučaj “Vranješ”. Izražavamo duboko razočarenje i žaljenje zbog postupka našeg igrača”, istakli su jučer u saopštenju iz NK Zvijezda.

Kontaktirali smo i samog Popovića koji je bio razočaran zbog toga što je na ovaj način dospio na naslovnice gotovo svih bh. medija.

"Ne znam zašto se uopšte i diže tolika pompa. Nisma nikoga uvrijedio, niti koga omalovažavao. Samo volim svoje i poštujem tuđe. Da nije tako, ja ne bih bio ni minut tu, a ne provedeni period. Ako sam nekoga uvrijedio, nije bilo namjere. Tu objavu sam samo prekopirao i to je to", priča Popović za SportSport.ba.

Ističe da je svoj posao na terenu odrađuje korektno.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Iskreno, ja sam prije svega profesionalac i svoj posao odrađujem profesionalno. Nikakvih problema nisam imao do sada. Sve sam svoje obaveze ispunjavao i davao uvijek maksimum. Žao mi je što je to sve tako ispalo i opet ponavljam, nisam imao namjeru da bilo koga uvrijedim tom objavom", dodao je Popović koji je na Banja Ilidžu stigao na ljeto prošle godine iz HNK Čapljina.

Ove polusezone upisao je 14 nastupa u Prvoj ligi FBiH, tačnije propustio je samo meč protiv Slavena zbog tri žuta kartona.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Don Corleone
Bezveze napadaju covjeka, covjek cestita praznik, a kreteni ga tretiraju isto kao da podrzava nekakav holakaust.
2 321
@dn@n
Džukelo jedna, i takvi sutra da nose državni dres i da ostave srce na terenu? Jedi govna zajedno sa svojom krvavom republikom, majmune
195 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi