Portugal slavio u Bagoru, Zmajićima teži put do baraža

Padat će odluka u Portugalu

Portugal slavio u Bagoru, Zmajićima teži put do baraža

E. Škorić

Mlada portugalska reprezentacija trijumfovala je u gostima kod Velsa s 2:0 i sada je u boljoj poziciji kada je borba za prve dvije pozicije u pitanju.

Trenutno Rumunija i BiH imaju po 18 bodova, Portugal ima 16, ali Portugalci i Rumuni imaju utakmicu manje i to protiv slabašnog Lihtentašjna.

U suštini, odluka o drugoj poziciji i plasmanu u baraž past će u Portugalu 16. oktobra, kada naši Zmajići budu gostovali Portugalcima. Nažalost, samo pobjeda će nam donijeti plasman u baraž, osim da nekim čudom Lihtenštajn šokira Portugalce, ali...

Što se Rumuna tiče, njih na EP vodi pobjeda ili protiv Lihtenštajna ili kod kuće protiv Velsa.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Et kurcina a onoliko ispsovase onog autora teksta sto je lik pisao o kalkulacijama za baraz, isposvase maloumne bosnje, retardi maloumni
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi