Fudbaleri Srbije su dobili najveći mogući motiv: Vučić se oglasio milionskim obećanjem
FOTO: EPA

Pred put u Portugal

Fudbaleri Srbije su dobili najveći mogući motiv: Vučić se oglasio milionskim obećanjem

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Srbije igrat će odlučujući meč kvalifikacija za odlazak na Mundijal 2022. godine u gostima protiv Portugala.

Računica je jasna. Pobjednik iz ovog duela ide direktno na Mundijal, a poraženi u baraž.

Prije puta u Portugal, reprezentativce Srbije u avionu je obišao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sa milionskim obećanjem.

Naime, Vučić je rekao fudbalerima da će biti nagrađeni sa milion eura ako savladaju Portugal.

"Želim vam sretan put, lijepo se provedite, izađite na teren i pobijedite ih", rekao je Vučića, a zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"U dogovoru sa Vladom Srbije izdvojićemo za vas kao dodatnu premiju od milion eura, ukoliko ih pobijedite, da možete da podijelite. Vjerujemo u vas i obradujte naciju."

Dakle, pored motiva koji je karta za Mundijal, fudbaleri Srbije će imati i novčani motiv da probaju šokirati Portugalce i otići direktno u Katar, što bi svakako bio veliki rezultat za naše komšije čija reprezentacije već duže vrijeme ne može da se vrati na evropsku i svjetsku mapu.

Top Komentari

Alen23
ma nema sanse Portugal lagano 2:0
4 2
Ici ce Srbija u baraz pa ce u barazu ispasti i nece otici na SP 2022 u Kataru.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi