Portugalci potvrdili: Ronaldo ne igra protiv Hrvatske zbog uboda pčele

Loše vijesti za Santosa

Portugalci potvrdili: Ronaldo ne igra protiv Hrvatske zbog uboda pčele

Endin Čaušević

Portugalci su danas zvanično objavili da Cristiano Ronaldo neće večeras biti u konkurenciji za meč Lige nacija protiv Hrvatske.

Meč Portugala i Hrvatske igra se večeras od 20:45 sati u Portu, a domaći tim će biti itekako oslabljen. Naime, jutros je potvrđeno da Ronaldo neće igrati zbog poprilično bizarnog razloga.

Iz tabora Portugala su potvrdili da je Ronalda ujela pčela i da zbog toga neće igrati. On ima oteklinu na nozi, te su mu iz ljekarskog tima propisali terapiju kako bi se problem riješio.

"Baš sumnjam da će Ronaldo biti spreman da igra protiv Hrvatske. Nakon treninga u srijedu njegov nožni prst se zacrvenio i naglo otekao, a onda smo saznali da je to zbog uboda pčele. Ne znamo koliko će oporavak trajati i baš sumnjam da će večeras igrati", rekao je selektor Portugala, Fernando Santos.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

felix__27
Izbrisite post o sinu ratnog zločinca poslao sam e-mail... Ne budite bezobrazni! Nije njima mjesto na ovom sajtu!
15 2
spectron
Ljubi Georgina da pjooođe :) Kako će njega Georgina izliječiti,pa nije ni svjestan :)
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti