Portugalski selektor se samo nasmijao na glupo pitanje o Ronaldu

Fernando Santos nije izdržao

Portugalski selektor se samo nasmijao na glupo pitanje o Ronaldu

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santos nije mogao da vjeruje kakvo je pitanje dobio na posljednjoj press konferenciji.

Konferencija za medije je upriličena povodom predstojeće prijateljske utakmice protiv Egipta, a Santos nije očekivao da će ga jedan novinar upitati - Hoće li Ronaldo napraviti transfer u Kinu?

"Dajte, molim vas...", rekao je Santos kroz smijeh, te nastavio: "Ovdje smo da pričamo o utakmici protiv Egipta, a ne hoće li Cristiano Ronaldo otići da igra u Kinu".

Portugalski selektor je kasnije poručio da je Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu i da njegovoj selekciji mnogo znači to što je on tu.

Prijateljski meč Portugala i Egipta igra se sutra (petak) u Cirihu s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi