Posebni spremio posebno pojačanje: Mourinho u januaru kupuje u Madridu

Vezni fudbaler želja Portugalca

Posebni spremio posebno pojačanje: Mourinho u januaru kupuje u Madridu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho namjerava do kraja prelaznog roka dovesti pojačanje iz Real Madrida.

Mourinho nije zadovoljan igrama svog tima u posljednje vrijeme i smatra da bi trebao dovesti još pojačanja kako bi bio spreman da se takmiči protiv Manchester Cityja i Pepa Guardiole.

Na njegovom radaru je sada hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić za kojeg Mourinho smatra da bi bio idealno rješenje u njegovom veznom redu. Kako prenosi Don Balon, Zinedine Zidane ne želi ostati bez Kovačića, posebno ne u januaru, ali s druge strane Mourinho neće prihvatiti 'ne' kao odgovor jer je čvrsto odlučio da će pojačati svom vezni red do kraja prelaznog roka.

Podsjetimo, Kovačić je ove sezone imao problema sa povredom, a do sada je upisao tek 10 mečeva u svim takmičenjima i ima jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi