Drugi bi odmah potrčali u Real, ali ne i on...
(Foto: EPA)

Donny van de Beek ne želi mijenjati klub u januaur

Drugi bi odmah potrčali u Real, ali ne i on...

M. Šljivak

Madridski Real već traži pojačanja za januaruski prelazni rok.

Nakon očajnog početka sezone i veoma loših igara, Kraljevi žele dodatno pojačati svoj tim u januarskom prelaznom roku, a sa španskim velikanom se najviše povezuju Christian Eriksen i Donny van de Beek.

Međutim, mlada zvijezda Ajaxa Donny van de Beek jasno je istakao kako nema namjeru da napusti klub u januaru, pa makar na stolu bila i ponuda Real Madrida.

"Ne želim da idem u januaru. Ovdje ću igrati cijelu sezonu, tako ću biti miran i spokojan, a šta će se desiti u budućnosti vidjet ćemo. Možda nekad u karijeri promijenim tim usred sezone, ali ove to neće biti slučaj", istakao je 22-godišnji veznjak.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Van de Beek je odigrao fantastičnu prošlu sezonu. Ipak, ovog ljeta je i pored mnogih ponuda ostao u Ajaxu, gdje je i dalje sjajan.

Ove sezone je postigao tri gola i upisao je četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi