Poslije Stevanovića  otpao još jedan fudbaler sa Bajevićevog spiska

Ne očekuju se novi pozivi

Poslije Stevanovića otpao još jedan fudbaler sa Bajevićevog spiska

A. Čaušević

Dušan Bajević neće računati na sve igrače koje je planirao imati na raspolaganju tokom utakmica protiv Poljske i Italije.

Još početkom sedmice su otpali Miralem Pjanić, Besim Šerbečić i Rade Krunić, a naknadno su pozvani Amir Hadžiahmetović, Adnan kovačević i Luka Menalo.

Danas je stigla vijest da neće biti i Miroslava Stevanovića kojem Servette nije dozvolio odlazak na okupljanje jer bi ga nakon povratka u Švicarsku čekao 14-dnevni karantin.

Na okupljanje neće stići i Stjepan Lončar. Prema svemu sudeći zašto veznjaka neće biti u reprezentivnoj akciji su pozitivni slučajevi koronavirusa u Rijeci, pa u reprezentaciji i u klubu ništa ne žele rizikovati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Kako sada stvari stoje Bajević i pomoćnici su odlučili da ne šalju naknadne pozive. Gostovanje Italiji je na programu 4. septembra, a domaći meč s Poljskom tri dana kasnije.

Top Komentari

Hele
Dobro je da Lončar ne može ?
6 0
Dtox
Netreba ni igrati ovo, kad neke repke imaju citav tim iz domace lige dok drugi skupljaju po cjeloj europi.. UEFA MAFIA je na djelu opet
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi