8

Komentari (8)

E.Car
Kralju popisi kraći ugovor za manje pare i dokaazi se i bit će para
lega
Neznam šta mu je trebalo da napusti dinamo
Adnanos
Da je toliko dobar i da manadjeri imalo valjaju otisao bi negdje drugo i to davno. A u drugu ruku uslovi su se trebali dogovorit jos prije godinu dana. Nema nista od ovog momka.
pero98
Lijepo su menadžeri mulca navukli. Pripremi se mali na nastavak školovanja.
nightcry
upis u srednju metaloglodačku je u toku za "večernju nastavu", pa sad, ako ne misli karijeru nastaviti pod mostom, bolje mu je da se uvati knjige i praktične nastave....
Emir
To ti iskustva zboris?
Jadnimi
Ide ugovor, kao onom momku koji je iz Mladosti(Kakanj) otišao u Tursku. Ima para ako, pa ako, pa.... Odnosno biće para tek kad momak dobro zaigra.
Rajvosa2019
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani - ako je ovo sve tacno jarane potpisi i pocni vise igrat futbal - mani se shuplji prica i odmakni se od pohlepnih menadzera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti