Posljednja ponuda za Lautara
Foto - EPA

Barca će još jednom pokušati

Posljednja ponuda za Lautara

M. Šljivak

Lautaro Martinez već se mjesecima unazad povezuje sa prelaskom u Barcelonu.

Iako je pregovora između dva kluba bilo, dogovor nije postignut, ali katalonski velikan želi posljednji put da ga pokuša dovesti.

Ronald Koeman je zainteresovan za ovog fudbalera. Pokušat će Barcelona sa još jednom ponudom prema Interu i ona će uslijediti u narednom periodu.

Dosta će zavistiti i od eventaulnog odlaska Luisa Suareza. Njegova prodaja omogućila bi klubu da osigura platu za Martineza i sada je ključ transfera vezan za ovu opciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez se povezuje sa Juventusom i PSG-om. Sa torinskim timom navodno ima i dogovor, no za sada ništa nije zvanično.

Ono što je sigurno je to da će do kraja prelaznog roka u Evropi biti veoma zanimljivo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi