Posljednje poniženje za Balea: Nije ni napustio klub, a Real već dao broj 11 drugom igraču

Potvrdili na zvaničnoj stranici

Posljednje poniženje za Balea: Nije ni napustio klub, a Real već dao broj 11 drugom igraču

E. Čaušević

Gareth Bale će sigurno napustiti Real Madrid ovog ljeta i kako stvari stoje vratit će se u Tottenham.

Bale je doputovao u London kako bi finalizirao prelazak u Tottenham, ali je imao određenih problema na ljekarskim pregledima. Međutim, to neće pokvariti njegov povratak u Tottenham i sve bi se trebalo ozvaničiti ovog vikenda.

Velšanin je jedva čekao da napusti kraljevski klub jer prethodnih mjeseci skoro da nije igrao. Čak su mu zviždali i navijači Reala što je bila kap koja je prelila čašu.

Nakon sedam godina odlučio je da napusti Real i vrati se u Tottenham. No, prije zvanične potvrde Kraljevi su mu zadali još jedan udarac. Špekulisalo se prethodnih dana da je broj 11 u Realu već oduzet Baleu, ali to niko nije shvatio ozbiljno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, jutros je Marca objavila da je Bale zaista ostao bez broja 11 iako je još uvijek član kluba. Dres s brojem 11 u Real Madridu će sada nositi Marco Asensio što je klub potvrdio na zvaničnoj stranici.

Marco Asensio has inherited Bale's shirt, with Vinicius Jr taking the No20

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599653792
Veće je poniženje što Modriću nacionalnost piše Serbia.
1 0
miki30
Uh jesu ga i ponizili. Pa više je on njih put ponizio nego oni njega a uz to još i extra dobro naplatio
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi