Posljednji fudbalski čarobnjak ponovo oduševio svijet

Fantastičan gol Ronaldinha

Posljednji fudbalski čarobnjak ponovo oduševio svijet

E. Čaušević

Legendarni Ronaldinho još uvijek nije zvanično završio svoju karijeru, ali prethodne dvije godine većinom igra samo utakmice humanitarnog karaktera.

Posljednji fudbalski čarobnjak još jednom je oduševio fudbalske sladokusce fantastičnim golom sa pola terena. Ronaldinho je sinoć igrao još jednu humanitarnu utakmicu u kojoj je pokazao koliko je majstor.

Brazilac će vjerovatno naredne godine zvanično okačiti kopačke o klin, a nama ostaje žal što Ronaldinha duže nismo gledali na vrhunskom nivou jer je to vrlo lako mogao da uradi. No, strast više nije bila ista nakon odlaska iz Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi