Posljednji pokušaj Milana dva dana pred kraj prelaznog roka: 'Uzmi ili ostavi' ponuda za SMS-a

Hoće li preći?

Posljednji pokušaj Milana dva dana pred kraj prelaznog roka: 'Uzmi ili ostavi' ponuda za SMS-a

Vezni fudbaler Lazija Sergej Milinković-Savić jedan je od najtraženijih igrača ovog ljeta koji još uvijek nisu promijenili klub.

Za usluge sjajnog srbijanskog fudbalera se interesuje nekoliko evropskih velikana kao što su PSG, Juventus ili Milan, ali za sada nijedna ponuda nije zadovoljila ukuse čelnika Lazija i natjerala ih da prodaju svog ponajboljeg fudbalera.

Ipak, kako danas prenose italijanski mediji, na adresu rimskog kluba je stigla još jedna ponuda od strane italijanske ekipe i to Milana. Kako prenose Italijani, ovo će biti posljednja ponuda neke italijanske ekipe za SMS-a obzirom da se prelazni rok završava za samo dva dana u ovoj zemlji.

Sa ponudom je izašao Milan. Njihov tehnički direktor Leonardo ima vrlo primamljiv prijedlog za Lazio - 40 miliona eura sada za posudbu i dodatnih 80 narednog ljeta za otkup ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Isti izvori prenose kako predsjednik Lazija Claudio Lotito razmišlja o ovoj ponudi, ali će istu vjerovatno odbiti jer nema šanse da proda ponajboljeg igrača samo dva dana prije kraja prelaznog roka.

Iako to za sada nije poznato, smatra se da je Milan Laziju predložio i puštanje Borinija ili Bonaventure u sklopu ovog ugovora, ali obzirom da će bilo kakva ponuda vjerovatno biti odbijena, onda ni nema potrebe stvarati neke nove kombinacije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
koliko ja znam samo su Englezi skratili prezani rok sto znaci da do kraja mejseca svi ostali mogu kupovati igrace..
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi