Posljednji trzaji za spas karijere Joea Harta

Promijenio agenta

Posljednji trzaji za spas karijere Joea Harta

Midhat Šljivak

Joe Hart je do prije dvije godine bio nezamjenjiva jedinica na golu engleske reprezentacije i Manchester Cityja.

Ipak, dolazak Pepa Guardiole na klupu Građana promijenio je njegov golmanski put. Otišao je na posudbe u Torino i West Ham, gdje se nije proslavio i na kraju je ostao bez mjesta u reprezentaciji na Mundijalu.

Sa druge strane ni Guardiola ga ne želi više u Cityju. On će sasvim sigurno biti prodat ovog ljeta, a Hart se na zanimljiv način odlučio pokušati da spasi karijeru.

Njegovi agenti koji su mu radili angažmane u proteklim godinama dobili su otkaz. Promijenio je agenta i pridružio novoj ekipi koja se pojavila u engleskom fudbalu i na taj način će pokušati da koliko-toliko spasi karijeru koja je u potpunom padu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će mu to donijeti uspjeh, vidjećemo već tokom ljeta. Sigurno je da Hart posjeduje veliki kvalitet i da 31-godišnji čuvar mreže još dosta može pokazati u svijetu fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi