Razočarani Hart se oglasio nakon što nije dobio poziv za Rusiju: Neću lagati...

Golman West Hama uništen

Razočarani Hart se oglasio nakon što nije dobio poziv za Rusiju: Neću lagati...

Engleski golman Joe Hart neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju i to ga je veoma iznenadilo.

Selektor Gareth Southgate prije dva dana je objavio spisak fudbalera na koje računa za Svjetsko prvenstvo, a na njemu se nije našao Hart. Golman West Hama se veoma brzo oglasio na Instagramu.

"Neću lagati, uništen sam. Nakon što sam dvije godine pokušavao da izvučem najviše iz teške situacije, ovo je jako teško prihvatiti. Ponosan sam na svaki minut koji sam odigrao i pomogao timu da se kvalifikuje. Znam šta sam donio timu, ali stvari su takve kakve jesu. Sretno timu u Rusiji, igrači znaju da ću, iako nisam tamo, nositi dres Engleske kao navijač i da ću ih podržavati sve vrijeme. Bez straha, idite i razbijte ih", napisao je Hart.

Podsjetimo, ovaj veoma dobri golman je za reprezentaciju branio čak 75 puta, a mrežu je čuvao na prethodnom Evropskom i Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi