Posljednju ozbiljnu epizodu imao u BiH: Sharbini se vraća nogometu u 36.godini

Posljednju ozbiljnu epizodu imao u BiH: Sharbini se vraća nogometu u 36.godini

S. Mlaćo

Jedan od najboljih napadača u historiji 1. HNL Ahmad Sharbini vraća se nogometu.

+

Sharbini je odlučio da obuće dres hrvatskog niželigaša Omišlja. U proteklom periodu Sharbini je igrao za veterena Rijeke, ali mu se svidio poziv iz niželigaša.

"Nikola Turčić i ja se poznajemo 15 godina, dobri smo prijatelji i poslovno surađujemo. Sad kad više nemam kafić, imam puno više vremena i mogu trenirati, a i slobodan sam vikendom. Nikoli nije bilo teško nagovoriti me jer, iskreno, zaželio sam se nogometa. Igram ja redovno za veterane Rijeke, ali ovo je malo drugačije. Svidjeli su mi se planovi koje Nikola ima s klubom i mislim da u ovoj ligi mogu pomoći, ako ostanem zdrav", rekao je Sharbini nakon potpisa za Omišalj, prenosi Index.hr.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sharbini je posljednji angažman imao u BiH, tačnije bihaćkom Jedinstvu 2015.godine, a nastupao je i za Rijeku, Hajduk, švicarski Luzern, Istru, Al Wahdu iz Emirata. 

Top Komentari

IsmarMirza
Slika Anasa Sharbija...Pa mati moja edukacija!
4 0
Klackalica
Ja jos gledam kad je Anas igro u Jedinstvu..reko zar sam tolike godine zivio u neznanju, kad ono...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi