Poštena izjava Jesusa, iako bi ga mogla koštati

Svaka čast, u svakom slučaju

Poštena izjava Jesusa, iako bi ga mogla koštati

Brazilski napadač Gabriel Jesus napravio je potez karijere prelaskom u redove Manchester Cityja, barem se tako trenutno čini.

On je u januaru mjesecu stigao iz Palmeirasa, a u rekordnom roku je uspio da iz prve postave izbaci Sergia Aguera te da se nametne Guardioli sa nekoliko veoma važnih golova.

Iako mnogi pričaju da bi Sergio Aguero upravo zbog Jesusa mogao napustiti City, napadač iz Brazila ne želi da se to desi.

"Sergio je veoma važan fudbaler za klub. Otkad je došao u klub, pa sve do sada, on je prava zvijezda i prvi napadač tima. On je mnogo pomogao klubu i imao je sjajnu karijeru ovdje, tako da svi navijači žele da on ostane. Otkad sam ga upoznao, shvatio sam da je veoma prijatan momak. Svi se divimo njegovim fudbalskim umijećima. On je postao pravi idol navijača zbog svih uspjeha u Cityju", rekao je Jesus. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je zaista sjajna izjava od strane Jesusa, iako bi po njega bilo daleko bolje da Aguero napusti tim, jer bi tada imao zacementirao mjesto u prvoj postavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi