Postignut dogovor: Biglia pred potpisom za Milan

Pojačanje Rossonera

Postignut dogovor: Biglia pred potpisom za Milan

Edmir Škorić

Kapiten Lazija Lucas Biglia vrlo brzo će, ako sve bude po planu, postati igrač Milana.

Milan je doveo Musacchia, Kessiea, Rodrigueza i Andre Silvu, a peto pojačanje bi trebao postati Biglia, koji će iz Lazija za 20 miiona eura uz bonuse doći na San Siro.

Već duži period je Milan pregovarao s Rimljanima i čini se da je konačno postignut dogovor, a tu je informaciju objavio Premier Sport. Sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli jutros je otputovao u Rim i tamo završava posao.

Postoji mogućnost da Milan pored Biglije dogovori i Keitea Baldea, ali ovaj napadač je ipak trenutno bliže Torinu, obzirom da se pregovara s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biglia je u 29 mečeva postigao četiri gola uz četiri asistencije u Seriji A, a kao 31-godišnjak je iskusni zadnji vezni koji bi mogao biti od velike koristi 'novom' Milanu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi