Postoji nešto što tjera Messija iz Barcelone
Foto: EPA

Messi razmišlja o odlasku

Postoji nešto što tjera Messija iz Barcelone

Midhat Šljivak

Iako je to do prije nekoliko mjeseci bilo nezamislivo, Lionel Messi bi karijeru mogao nastaviti van Barcelone, prenosi Cadena Cope.

Razlog je jednostavan. Porez...

Četverostruki osvajač Zlatne lopte ima mnogo problema sa španskim vlastima. Optužen je za utaju poreza skupa sa ocem, kojem prijeti čak 22 mjeseca zatvora.

Upravo ovakav odnos prema njegovoj porodici i njemu ne zadovoljava Messija, koji sve više razmišlja o odlasku iz Španije.

Ako bi se Leo odlučio na odlazak, Barcelona bi izgubila mnogo, a porodici Messi bi konačno bio skinut teret s vrata. Navodno, odluka o odlasku je jako blizu...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Leo je u Barceloni od svoje 13 godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.