Posušje dovelo bivšeg fudbalera Zrinjskog i Borca
Foto: HŠK Posušje

Potpisan jednogodišnji ugovor

Posušje dovelo bivšeg fudbalera Zrinjskog i Borca

HŠK Posušje, novi član 1. lige FBiH, predstavio je još jedno novo pojačanje.

Tokom prethodnih sedmica Posušje je dovelo već nekoliko fudbalera i bit će 'tvrd orah' za sve klubove, a danas je na Mokri Dolac stiglo još jedno novo ime.

U narednoj sezoni za Posušje će igrati Luka Lučić koji je ujedno i ponikao u ovom klubu, a ugovor je, kako je objavljeno, potpisao na jednu godinu.

"Drago mi je da sam se vratio kući i nadam se da ću pomoći klubu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva", poručio je Lučić nakon dolaska u Posušje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posljednji angažman Lučić je imao u Zrinjskom s kojim se razišao još 2018. godine, a kroz karijeru jop je igrao za Borac, Banik Ostravu i mlađe selekcije Hajduka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi