11

Komentari (11)

Samir55
Dakle, u ovom kolu smo imali sudijsku navlakusu za sva tri tima iz tzv.RS. Siroki Brijeg je ostecen u petak protiv Borca. Zatim je sudija juce sprijecio pobjedu Slobode protiv Sloge, a danas nije dosudjen penal za Posusje protiv Leotara. Da li je moguce da sudije grijese uvijek u korist Borca, Sloge i Leotara? Hoce li napokon neko reagovati po ovom pitanju iz FS BiH?
nakopitam
Leotar je bratski klub sa skretnicarima. Nista cudno sto kradu
E.Car
Opet ću napisati, kakav je ovo prilog o ruskoj mafiji?!?!?! Ovo je sportski portal!!! Možete mi i profil izbrisati ali neću prestati da se bunim zbog vaše promocije pedhera, promjene pola i Rusa.
Brazuka
Posušje je sada ozbiljan kandidat za ispasti. Težak raspored i tanak kadar. Brekalo ne vodi to dobro previše licnih interesa.
user1655831611
Posusje je hrvatski klub
joco1989
Da, i šta s tim?
Drakula
Kako glup komentar.
rabodimis
Mescini da su u Hercegovini al eto ti kako hoces.. Ima ljudi tvrde da su sa Marsa, da je Zemlja ravna ploca, da je Sebija doktorica.. Svasta se prica pa mozes i ti lupat, boli te ku*ac.. ;)
E.Car
Rabodimis ti je najbolje rekao!
Rodjenii
Ja sad gledao kartu, Posušje se nalazi u Bosni i Hercegovini. Pozz
user1655831611
Nisam Reko da se nalazi u Hrvatskoj nego da je hrvatski klub iz BIH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.