Posušje se nastavlja pojačavati: Stigao i Vranjić

Novo ime u federalnom prvoligašu

Posušje se nastavlja pojačavati: Stigao i Vranjić

Vezni fudbaler Marin Vranjić najnovije je pojačanje HŠK Posušje.

Poznato je kako će se Posušje od naredne sezone ponovo takmičiti u 1. ligi FBiH, a čelnici kluba čine sve da osnaže igrački kadar kako ne bi bili samo prolaznici u višem rangu.

Nakon što je na mjesto trenera postavljen Denis Ćorić, na Mokri Dolac je stiglo i niz kvalitetnih fudbalera. Posljednji u nizu je 25-godišnji Marin Vranjić koji dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno polusezonu odradio u Bratstvu iz Gračanice.

Vranjić je ponikao u Zrinjskom, dugo vremena je bio posuđen Branitelju, a nakon odlaska iz Mostara još je igrao za Neretvu, Čapljinu, Vitez, Brotnjo i na koncu za Bratstvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Presretan sam nakon potpisa ugovora na Mokrom Docu, odlično sam primljen i siguran sam da ćemo biti veliko osvježenje na bh. fudbalskoj sceni", izjavio je Vranjić.

U narednim danima Posušje će odigrati i prvu pripremnu utakmicu. Protivnik će biti Široki Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi