Junak Posušja je imao kratak komentar nakon trijumfa protiv Željezničara
VIDEO: K. Dedić

Kamenar eurogolom odlučio utakmicu

Junak Posušja je imao kratak komentar nakon trijumfa protiv Željezničara

Haris Zilić

U četvrtom kolu Prmijer lige Bosne i Hercegovone ekipa Posušja je upisala prvi trijumf u sezoni. Savladan je Željezničar sa 1:0 na utakmici koja odigrana pod reflektorima Mokrog Doca.

Posušaci su odigrali čvrst meč, Željezničar je bio daleko od onog tima koji je prošli vikend savladao Borac.

Nije to bila pretjerana fudbalaska ljeptoica, mogla su oba tima sigurno puno bolje, ali na kraju se bodovi pišu, a Posušacima "tricu" dobio Karlo Kamenar.

Veznjak Posušja gol odluke postigao je u 25. minuti i to je bila prava majstorija.

Eurogol s vrha kaznenog prostora koji se na kraju ispostavio kao pobjednosni i tako je Posušje došlo do prvog trijumfa u novoj sezoni.

Po završetku utakmice izjavu je dao junak domaćeg tima, Karlo Kamenar.

"Čestitam saigračima na odličnoj utakmici. Željezničar je dobra ekipa, sjajno su ušli u sezonu, ali znali smo da moramo slaviti večeras", rekao je Kamenar i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo su prva tri boda u sezoni, mislim da smo u prvom kolu zaslužili više, ali dižemo se što je najbitnije i idemo dalje."

U narednom kolu Posušje ide u goste Igmanu u Konjic, dok će Željezničar na svom terenu dočekati Tuzla City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi