Posve neočekivano: City prodao Davida Silvu?

Španac odlazi u Fenerbahče?

Posve neočekivano: City prodao Davida Silvu?

M. Šljivak

Manchester City navodno je odlučio prodati španskog fudbalera Davida Silvu.

Kako navode turski mediji, Građani su prihvatili ponudi istanbulskog velikana Fenerbahčea za 31-godišnjeg veznjaka i on bi danas mogao završiti transfer u ovaj klub.

Transfer rok u Turskoj završava danas. Klubovi se namjeravaju što više pojačati pred nastavak sezone, a posebno se to odnosi na velikane koji se bore za vrh tabele.

Fener je odlučio da dovede Silvu. Poslali su ponudu na adresu Manchester Cityja, a navodno je ponuda prihvaćena i od kluba i od igrača.

Tako bismo, na opšte iznenađenje, Silvu u narednim sezonama mogli gledati u dresu Fenerbahčea, koji očigledno želi ponovo da zavlada turskim fudbalom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Silva je dobro ušao u novu sezonu Premiershipa. Upisao je dvije asistencije u tri nastupa, ali očigledno da Pep Guardiola nije previše zadovoljan njegovim nastupima.

Silva je član Građana postao 2010. godine. Učestvovao je u najvećim uspjesima tima, a odigrao je ukupno 309 utakmica uz 51 postignuti gol.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi