Posvetio mu gol: Preminuo dedo Amera Gojaka

Tužna vijest za bh. reprezentativca

Posvetio mu gol: Preminuo dedo Amera Gojaka

A. Čaušević

Amer Gojak je svojim golom osigurao Dinamu 25 miliona eura.

Bh. reprezentativac je zabio izjednačujući gol u revanš meču play-offa za plasman u Ligu prvaka protiv Rosenborga i tako odveo Modre u elitno takmičenje.

U izjavi poslije utakmice Gojak je kazao kako svoj gol posvećuje dedi Edhemu.

"Presretan sam zbog gola. Vidio sam prostor za šut, opalio sam i na svu sreću lopta je ušla. Posvećujem ga djedu", rekao je Dinamov junak nakon prolaska.

U međuvremenu Gojakov dedo je preminuo, a odlični veznjak se od njega oprostio dirljivom porukom na Instagramu.

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Da ti dragi Allah podari lijepi Džennet. Znam koliko si volio ovu igru, posebno mi je drago što sam sinoć imao priliku da ti poklonim gol, dedo Edhem", napisao je Gojak na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

MirzaBarucic
Postovanje PLAVI brate.
1 6
karlhajncbrazzzo
Je li rekao djed ili dedo?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi