Džeko je imao šaljiv komentar na Gojakovu bombu
Foto: EPA

Kapiten se naklonio mladom fudbaleru

Džeko je imao šaljiv komentar na Gojakovu bombu

Bh. reprezentativac Amer Gojak u sinoćnjem meču protiv Rosenborga (1:1) zabio je gol za pamćenje.

Gojak je u susretu play-offa za ulazak u Ligu prvaka priliku dobiju s klupe, a na povjerenju treneru Bjelici zahvalio se tako što je u 71. minuti sustigao prednost koju su domaći čuvali punih sat vremena.

Nakon utakmice na račun mladog bh. fudbalera svi su imali samo riječi hvale, posebno trener Nenad Bjelica, a u moru čestitki posebna je zapala za oko ona koju mu je uputio saigrač iz reprezentacije Edin Džeko.

"San postaje java. Čestitam cjelokupnom timu na ovom uspjehu, zaslužili smo sve ovo. Hvala dragom Bogu na svemu", napisao je Gojak uz fotografiju slavlja u svlačionici, da bi potom Džeko 'pokupio slavu' svojim šaljivim komentarom.

"Znaš i lijevom, a?", napisao je Džeko uz vesele emotikone kraj komentara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kao kapiten Džeko je Gojaku mnogo olakšao i proces prilagodbe u reprezentaciju, ponajviše svojim savjetima koji su mu kasnije bili od velike pomoći.

Top Komentari

lincoln
Najbolji igrač i najveć profesionalac kojeg smo ikad imali.
12 0
Mele
Kako smo postali nezavisna drzava, Misimovic, Bolic, Baljic, Salihamidzic, Barbarez, Ibisevic, itd itd, imali smo dosta fudbalera koji su bii majstori fudbala, sad su naravno Dzeko i Pjanke u Italiji veliki igraci, ali je Dzeko u 3 lige zabijao, po tome je najveci uspjeh sigurno.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi