Potencijalni bh. reprezentativac ide u Sampdoriju

Oduševio čelnike Sampdorije

Potencijalni bh. reprezentativac ide u Sampdoriju

Daniel Pavlović, fudbaler koji se nalazi u notesu Mehmeda Baždarevića, karijeru će nastaviti u Sampdoriji. 

Ovaj 28-godišnji defanzivac u protekloj sezoni je nastupao za Frosinone kao posuđen igrač Grasshoppersa, a nakon što je svojim nastupima oduševio čelnike Sampdorije, uslijedio je otkup ugovora i ujedno novi izazov u karijeri. 

Da je transfer u Sampdoriju završena stvar potvrdio je i Grasshoppers na svojoj zvaničnoj stranici, koji je svom sada već bivšem fudbaleru poželio mnogo sreće u novom klubu. Detalji ugovora sa Sampdorijom nisu poznati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pavlović se najbolje snalazi na lijevom beku, a iako je prošao omladinske selekcije Švicarske, za SportSport.ba je ranije izjavio da bi mu bila čast nastupati u budućnosti pod zastavom Bosne i Hercegovine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi