Sampdorija raskinula ugovor s Krstičićem

Napušta klub nakon osam sezona

Sampdorija raskinula ugovor s Krstičićem

E. Čaušević

Čelnici Sampdorije danas su saopštili da je ovaj klub zvanično raskinuo saradnju sa srbijanskim fudbalerom Nenadom Krstičićem.

Krstičić je u Sampdoriju stigao prije osam godina kada je tek proslavio 18. rođendan. Ovaj klub napustio je u jednom navratu kada je išao na posudbu u Bolognu.

Ipak, došlo je vrijeme da srbijanski fudbaler spakuje kofere jer su čelnici ovog kluba odlučili da raskinu saradnju s njim.

"Sampdorija želi saopštiti da je zvanično raskinut ugovor sa Nenadom Krstičićem. Ovom igraču želimo mnogo sreće u nastavku karijere", sapštili su iz italijanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krstičić je u dresu Sampdorije odigrao 101 utakmicu, ali je u posljednje vrijeme imao mnogo problema sa povredama zbog čega se i nije naigrao. Iako će postati slobodan igrač još uvijek nema informacija gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi