Potišteni Sir Alex otišao uz vino i čašu u rukama
Foto - EPA

Nije mogao da gleda

Potišteni Sir Alex otišao uz vino i čašu u rukama

M. Šljivak

Sir Alex Ferguson posmatrao je s tribina meč polufinala EFL Kupa između Manchester Unteda i Manchester Cityja.


Nakon samo 38 minuta ovaj meč je bio već gotov. Građani su vodili sa 3:0 protiv Crvenih đavola, a sve je itekako teško padalo legendarnom Sir Alexu.

Tako je na poluvremenu ovog meča Ferguson odlučio da bude sam. Napustio je svečanu ložu i otišao je u kancelariju koju još uvijek posjeduje na Old Traffordu.

Nije želio nikoga da vidi. Uz njega je samo bila čaša i boca crnog vina, pa je uz vino legendarni Sir Alex pokušao da se smiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferguson je klupu Uniteda napustio 2013. godine. Oprostio se titulom prvaka, a kako stvari stoje još ćemo dugo čekati da ponovo United vidimo na tronu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Nije ni Fergi imao uspjeha na pocetku karijere,samo sto su tada ocekivanja i prisak bili znatno manji nego danas. Pare su bile u drugom planu dok je iskljucivo fudbal bio u prvom ,dok je to danas obratno. Prije je bilo prava na kiks danas ga jedva i da nemas,po mom misljenju treba pustiti covjeka da radi posao 2,3 godine pa ako ne ide ,nema rezultata onda otkaz. Klubovi previse mjenjaju trenere ,ocekuju za dvije sedmice da napravi najjaci klub na svijetu.
1 0
Pljuc
Eto on j3 imao velikih uspjeha sa MU u prvih 7 godina u istom, pljuc!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi