Potop Višćinog Basaksehira u Lisabonu

Sporting vodi sa 3:0

Potop Višćinog Basaksehira u Lisabonu

E. Čaušević

Sporting i Basaksehir trenutno igraju meč šesnaestine finala Evropske lige.

Lisabonski tim je fantastično otvorio utakmicu i poveo već u trećoj minuti kada je Coates pogodio za 1:0. U samom finišu prvog dijela Sporting je došao i do drugog gola, a ovaj put strijelac je bio Sporar.

Već na samom startu drugog dijela vidjeli smo treći gol i to ponovo u mrežu Basaksehira. U centru pažnje našao se Vietto koji je sjajno pogodio za 3:0.

Višća i društvo su večeras baš zakazali u Lisabonu i do kraja meča sigurno im treba baš jedan gol kako bi u revanšu imali neke šanse da naprave preokret i plasiraju se dalje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi