Agoniji dolazi kraj? Ajdina Hasića žele dva velikana!

Ništa od Bešiktaša?

Agoniji dolazi kraj? Ajdina Hasića žele dva velikana!

E. Škorić

Ajdin Hasić, 18-godišnji mladi bh. reprezentativac, prožviljava pravi pakao u Istanbulu, ali postoji mogućnost da na kraju obuče dres drugog velikana.

Hasić je svojom voljom napustio Dinamo Zagreb i otišao u Tursku da potpiše za Bešiktaš, no do potpisa nikako da dođe jer njegovi predstavnici ne mogu da sklope dogovor s Bešiktašem.

Zbog svega ispašta sam Hasić koji nije na popisu igrača koji odlaze na pripreme u Antalyju, što bi moglo značiti da trener Abdullah Avci uopšte ne planira da računa na njega do kraja sezone.

Istanbulski velikan bi trebao platiti menadžerima dva miliona eura za potpis Hasića, ali Bešiktaš uporno odbija, no spas bi kadetski reprezentativac BiH mogao naći u drugim klubovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako pišu turski mediji, situaciju oko Hasića prati Napoli, ali i portugalska Benfica. Ova dva kluba uključena su u situaciju oko mladog dragulja i pokušat će je iskoristiti, pa za 'siću' dovesti talentovanog nogometaša.

Naravno, cifre od 2-3 miliona eura su suvisle kada su u pitanju Napoli i Benfica, a ostaje da vidimo hoće li se Hasić i njegovi menadžeri na kraju posvetiti drugima ili će istrajati u namjeri da igrač obuče dres Bešiktaša.

Top Komentari

Rizzle84
Završit ćeš ti u Slogi Simin Han
8 1
VelaHavle
Kako ste naporni s ovim propalim talentom vise...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi