Potpisao za novi klub, pa natjeran da obriše postove u kojima je iskazivao ljubav Arsenalu

Zanimljivo

Potpisao za novi klub, pa natjeran da obriše postove u kojima je iskazivao ljubav Arsenalu

Edmir Škorić

Matt Doherty, 28-godišnjak koji je tek stigao u Tottenham iz Wolverhamptona, imao je zanimljiv početak avanture u Londonu.

Doherty je za 16 miliona eura prešao u klub iz sjevernog Londona, ali odmah na početku morao je da pronađe staru objavu na Twitteru i da istu obriše.

Njegov novi klub je od njega zatražio da obriše post u kojem je ranije iskazivao ljubav Arsenalu, inače Tottenhamovom komšijskom rivalu.

Na ovaj način je ujedno i predstavljen od strane Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

GigantMostarski
Pa vecina igraca Tottenhama, Celzija, C.Palaca i ostalih londonskih klubova su navijaci Arsenala. Najveci klub u glavnom gradu Engleske. Tko nije volio legendarne igrace uz Wengera? Promjeno engleski nogomet covjek u potpunosti
5 2
user109854313
Pa sto je onda potpiso za rivale?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi