Preokret dostojan sapunice: "Doveli smo Ervina Zukanovića"

Tvrde u klubu iz Genove

Preokret dostojan sapunice: "Doveli smo Ervina Zukanovića"

Ervin Zukanović, odbrambeni fudbaler bosanskohercegovačke reprezentacije, posljednjih dana se povezuje sa brojnim italijanskim klubovima. 

Iako je u tamošnjim medijima najavljivano da je transfer u slavni Inter završena stvar, za novi preokret u cijeloj sapunici oko Ervina Zukanovića pobrinuo se kontroverzni Massimo Ferrero.

Naime, predsjednik Sampdorije je u izjavi za 'Il Secolo XIX' istakao da je završio posao oko dovođenja 27-godišnjeg Zukanovića. 

"Zukanovića smo doveli, kao i Fernanda. Tu sam da pobjeđujem u pregovorima, a ne da prodajem igrače", riječi su Ferrera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koliko ustvari ima istine u tvrdnjama predsjednika Sampdorije, saznat ćemo vjerovatno u narednim danima. Nije tajna da čelnici Chieva žele unovčiti Zukanovića u ljetnom prijelaznom roku, a za njegove usluge pored Intera i Sampdorije zainteresovani su Udinese i Fiorentina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.