Potpuno novi vizuelni identitet Lige šampiona, Džeko u jednoj od glavnih uloga
Veoma kreativno napravljena nova uvodna špica koja je potpuno različita u odnosu na prethodne.

Liga prvaka od naredne sezone u novom ruhu

Potpuno novi vizuelni identitet Lige šampiona, Džeko u jednoj od glavnih uloga

Najelitnije klupsko fudbalsko takmičenje na svijetu - Liga šampiona imat će novi vizuelni identitet od naredne sezone. 

Obzirom da je iza nas jedna od najboljih sezona koju smo ikada gledali u ovom takmičenju i mnogo nevjerovatnih golova, u UEFA-i su odlučili da naprave novu uvodnu špicu.

Ona sadrži neke od najljepših golova i poteza koje smo vidjeli prethodne sezone, a među njima su već sada legendarne škarice Cristiana Ronalda, ali i makazice Marija Mandžukića iz finala 2017. godine. Za nas iz Bosne i Hercegovine najljepše je vidjeti posljednje trenutke uvodne špice u kojima se prikazuje fantastični gol Edina Džeke sa Stamford Bridge stadiona protiv Chelseaja.

Podsjetimo, Dijamantov gol je izabran za peti najljepši prošle sezone u Ligi šampiona, a ovo je svakako još jedno od lijepih priznanja za njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kao što smo već i pisali, u novoj sezoni Lige prvaka gledat ćemo neka nova pravila, kao što je četvrta izmjena u produžecima, novi termin odigravanja utakmica grupne faze ili veći broj igrača na klupi u finalnoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi