Potrebna pojačanja, prilika i za pet juniora

Metalleghe BSI startao sa pripremama:

Potrebna pojačanja, prilika i za pet juniora

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea BSI jučer su počeli sa pripremama za sezonu 2016/2017 u kojoj će nastupati u  Premijer ligi, a prozivka je obavljena u Jajcu na stadionu Mračaj.

Trener Nermin Bašić je  izvršio prozivku kojoj su prisustvovali slijedeći igrači: N. Fejzić, Pljevljak, Popović, Bibić, Karađuz, Benović, Helvida, Dujaković, Brković, Sakan, Goloman, Durak, F. Fejzić, te novajlije Sulejman Smajić i Emir Plakalo. Opravdano su izostali Stakić i Pezo zbog privatnih obaveza kao i juniori koji su igrali finale Kupa NS SBK/KSB.

“Krenuli smo sa radom puni samopouzdanja i želje za dokazivanjem. Prema planu priprema nastavljamo sa radom na Mračaju a ubrzo ćemo krenuti i sa odigravanjem test mečeva. Prvi dani su rezervirani ta testiranja i liječničke preglede a nakon toga pojačavamo tempo. Svjesni smo da nam treba još nekoliko kvalitetnih igrača, a priliku da se dokažu imaće i pet juniora“,  istakao je Nermin Bašić, šef struke popularnih Kraljeva iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Smajića i Plakala koji će potpisati ugovore sa novim premijerligašem iz Jajca, očekuje se da će u narednim danima još nekoliko igrača dogovoriti saradnju te pristupiti pripremama kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi