Potrebna vam je smo rolna toalet papira: Bruno Fernandes pokrenuo izazov koji je postao hit

"Ubijaju" dosadu

Potrebna vam je smo rolna toalet papira: Bruno Fernandes pokrenuo izazov koji je postao hit

E. Čaušević

Skoro sve fudbalske lige u Evropi su prekinute najmanje do 3. aprila zbog pandemije koronavirusa.

UEFA bi na sutrašnjoj videokonferenciji trebala donijeti odluku oko toga da li će se lige nastaviti ili će sezona biti prekinuta kako bi se na ljeto moglo odigrati Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri širom Evrope nalaze se u kućnim izolacijama i na razne načina pokušavaju da "ubiju dosadu". No, čini se da su najviše uspjeha u tome imali Bruno Fernandes i Joao Felix koji su pokrenuli izazov koji je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, ovi fudbaleri su odlučili žonglirati s toalet papirom i izazvati svoje prijatelje da urade isto. Ovo je za kratko vrijeme postao viralni hit, a u sve su se uključili i njihovi fanovi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi