Potukle se zvijezde Bayerna!

Sijevale pesnice

Potukle se zvijezde Bayerna!

A. Čaušević

Atmosfera u Bayernu ove sezone nije kao ranijih godina. Hasan Salihamidžić i Niko Kovač tokom cijele takmičarske godine imaju dosta problema da smire starsti među svojim zvijezdama.

Tome u prilog idu i dešavanja s današnjeg treninga. Prema pisanju Bayerna fizički su se sukobili ofanzivci njemačkog prvaka Kingsley Coman i Robet Lewandowski.

Njemački list navodi kako su se ova dvojica fudbalera prvo zamijenili nekoliko teških riječi, a zatim su se počeli i "šaketati", pa su ih ostali igrači morali razdvajati.

Poznavajući koliko Bayern pridodaje disciplini evidentno je da poljski napadač i francusko krilo neće proći nekažnjeno jer se svako rušenje atmosfere plaća skupo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je u prošlom kolu s visokih 5:0 ponizio Borussiju te je nakon duže vremena zasjeo na prvo mjesto Bundeslige te u ovom trenutku kada se lomi sezona Bavarcima uopšte nisu potrebne ovakve stvari.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
šaketati :)
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi