Bratstvo poravnalo na Tušnju nebeskim skokom Poturalića, odluka sudije Tabaka ih razbijesnila

Dosuđen prekršaj u napadu

Bratstvo poravnalo na Tušnju nebeskim skokom Poturalića, odluka sudije Tabaka ih razbijesnila

O. Lekić

Fudbaleri Slobode danas su sa 2:0 ostvarili pobjedu protiv Bratstva iz Gračanice i tako se dodatno približili plasmanu u WWin ligu Bosne i Hercegovine.

Od prve minute je Sloboda igrala dosta bolje prema naprijed, dok su Gračanlije strpljivo čekale svoju priliku na ovoj utakmici.

Ipak, ekipu Bratstva "presjekao" je gol koji je na jako lijep način postigao Nikola Komazec u 22. minuti utakmice.

Nakon toga Sloboda je imala nekoliko dobrih prilika, ali nijednu nisu uspjeli pretvoriti u pogodak i na odmor se otišlo pri rezultatu 1:0.

Drugi dio utakmice donio je još jedan pogodak u mreži Gračanlija koji je postignut u 76. minuti, a strijelac je bio Ignjatović.

Oglasi

Ipak, igrači Bratstva su nešto ranije uspjeli postići gol za 1:1, a strijelac je bio Husein Poturalić koji je u skoku nadvisio Srđana Vulića.

Na opće iznenađenje svih u taboru Gračanlija glavni sudija utakmice Drago Tabak dosudio je prekršaj u napadu i jasno je rukama pokazao da je bilo guranje Poturalića u napadu.

Poturalić, ali i ostali igrači Bratstva, te kompletna klupa ovog kluba bili su u nevjerici, a na snimku se vidi da igrač Bratstva nije koristio ruke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Video pogledajte OVDJE.

Bilo kako bilo Sloboda je kasnije postigla još jedan gol i tako riješila ovu utakmicu i ostvarila novu pobjedu u borbi za WWin ligu BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Jbt sramote i nije ih nimalo stid a jos gore slave ukradeno
5 1
user1675926959
Ako ko misli da Borac ima najveću zaštitu i lakrdiju od suđenja treba da posjeti Tuzlu i prvu ligu federacije hahaha.Kakva komedija iz kola u kolo jbt
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi