Potvrđen iznenađujući transfer Nabila Fekira: Kapiten Lyona stigao na ljekarske preglede
Fekira su dočekali navijači Betisa

Uskoro se očekuje i potpisivanje ugovora

Potvrđen iznenađujući transfer Nabila Fekira: Kapiten Lyona stigao na ljekarske preglede

S. Pašalić

Nabil Fekir je stigao u Sevillu kako bi priveo kraju transfer u Betis.

Kapiten Lyona će obaviti ljekarske pregleda nakon čega će potpisati ugovor sa Betisom, a francuski klub bi trebao dobiti između 20 i 25 miliona eura.

Giovani Lo Celso vjerovatno napušta redove španskog kluba ovog ljeta koji bi trebao dobiti 70 miliona eura, a čelni ljudi Betisa su se odmah bacili u potragu za njegovom zamjenom.

Još prošle sedmice francuski mediji su pisali da bi Fekir trebao preći u Betis, a to se na kraju i desilo.

Fekir se nalazi u posljednjoj godini ugovora sa Lyonom, a prije godinu dana je bio blizu da za 60 miliona eura pređe u Liverpool, međutim to je propalo.

Nakon toga je ostao u Lyonu, ali je sada odlučio da ide, a francuski klub nije imao previše izbora jer je rizikovao da za godinu dana Fekir ode kao slobodan igrač.

Sada se očekuje da se završi i transfer Lo Celsa, a Tottenham je najveći favorit da plati njegovu otkupnu klauzulu od 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije