Potvrđeno iz kluba, Balotellijev menadžer se sastao sa Parmom

Dobija li klub sa Ennio Tardinija veliko pojačanje?

Potvrđeno iz kluba, Balotellijev menadžer se sastao sa Parmom

Parma se "digla iz pepela" i vratila u elitni rang italijanskog fudbala, a u ovom klubu pokušavaju sklopiti raspektabilnu ekipu za povratničku sezonu Serije A, u koju će ući sa negativnim bodovnim saldom.

Špekulacije o potencijalnom transferu sjajnoj italijanskog napadača Marija Balotellija u Parmu su se pojavljivale i ranije, ali je sada sportski direktor ovog kluba Daniele Faggiano potvrdio da se sastao sa menadžerom "nestašnog" Italijana, koji je i dalje član Nice.

"Sastao sam se sa menadžerima nekoliko igrača, uključujući i menadžera Balotellija. To je igrač kojeg nije lako dovesti, moramo biti pažljivi sa našim budžetom", istakao je Faggiano.

Inače, navodno je upravo menadžer Mino Raiola razlog propadanja transfera Marija Balotellija u Marseille, kao i glavni uzrok "zbrke" oko njegovog ugovora sa Nicom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je već jasno da Balotelli ima ugovor sa Nicom na još jednu godinu, a svi koji žele vidjeti Italijana u svojim redovima će francuskom klubu morati platiti 10 miliona eura. Treba podsjetiti i da se u prošlosti špekulisalo da bi Parma uz pomoć sponzora pokušala pokriti ugovor sa Balotellijem, a sada ostaje da se vidi da li će italijanski raprezentativac ovog ljeta uopšte mijenjati klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti