Potvrđeno: Juventus desetkovan protiv Barcelone

Nema Chiellinija, Mandžukića, Khedire...

Potvrđeno: Juventus desetkovan protiv Barcelone

Juventus će u 1. kolu Grupe D Lige prvaka gostovati Barceloni na Nou Campu, a u svom najtežem susretu u grupnoj fazi će biti drastično oslabljen.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri saopštio je spisak fudbalera na koje će računati u duelu sa Barcelonom, a na njemu se nisu našla imena nekih od najvećih zvijezda kluba iz Torina.

Na Nou Campu sigurno neće nastupiti Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini, Mario Mandžukić, Sami Khedira i Benedikt Howedes, koji su povrijeđeni ili nedovoljno spremni, dok je Juan Cuadrado suspendovan zbog crvenog kartona u finalu prošlosezonske Lige prvaka protiv Real Madrida.

Dobra vijest za Juventus je povratak u tim Alexa Sandra, koji se oporavio od gripe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventusov tim za Barcelonu: Buffon, De Sciglio, Benatia, Pjanić, Higuain, Dybala, Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Asamoah, Szczesny, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi, Merio i Caligara.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi