Povratak kući: Balotelli ovu ponudu ne smije propustiti

Brescia želi napadača

Povratak kući: Balotelli ovu ponudu ne smije propustiti

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli još uvijek nije odabrao klub za narednu sezonu.

Brazilski Flamengo se bori za potpis Balotellija i ovaj klub mu je ponudio tri miliona eura godišnje uz bonuse, no rodni klub italijanskog golgetera, Brescia, iznenada je povećala svoju ponudu.

Balo je slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor s Olympique Marseilleom, tako da može pregovarati o svojim ličnim uslovima bez naknade za transfer.

Prema više izvora, potpredsjednik Flamenga Marcos Braz, izvršni direktor Bruno Spindel i advokat Marcos Motta doputovali su danas u Milan preko Lisabona na sastanak s agentom Minom Raiolom.

Calciomercato.com tvrdi da je Brescia povećala ponudu na milion eura uz bonuse vezane za postignute golove, nastupe i ostanak u Seriji A, što bi na kraju donijelo Mariju tri miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je ogromna plaća za klub koji je tek zaradio promociju natrag u Seriju A, ali predsjednik Massimo Cellino odlučan je dovesti Balotellija kući.

Odrastao je u Bresciji, njegova porodica i dalje živi tamo, a osim toga Mario može da redovnim nastupima u Seriji A dobije pažnju selektora Italije Roberta Mancinija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi